Consultancy

Collect & Clean is meer dan alleen een schoonmaak- of afval inzamelingsbedrijf. Als nieuwe generatie grondstoffen inzameling- en handelingsbedrijf werken wij volgens bepaalde normen. Onze standaard is de basis voor een gedegen grondstoffenplan waarmee de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen behaald kunnen worden. Wij streven ernaar om onze werkwijze op alle evenementen en festivals uit te voeren.

Wij adviseren op het gebied van reductie, inzameling en verwerking. Hierbij zijn wij continu proactief op zoek naar innovatieve oplossingen. Daarbij houden wij nauwlettend de toekomstige wet- en regelgeving in de gaten en spelen wij hier zoveel mogelijk op in.

Wij zijn specialisten op dit vakgebied en hebben de kennis in huis om dit op een goede manier uit te voeren. Wij nemen organisaties en partners mee in onze denk- en werkwijze en organiseren hiervoor, indien gewenst, interne kennis sessies. De afspraken die we met elkaar maken geven we vorm in een grondstoffenplan. Hierdoor wordt het een gezamenlijk plan met een gezamenlijke doelstelling die breed gedragen wordt.

Meet our clients

Meet the team

Dave

Pisters

Cliff

Wiertz

Leonie

Boon

Roel

van Hoven

Mathijs

Huntjens

Jesper

Verhoeven

Stan

Keulen