About us

Sustainable waste management for events

Collect & Clean is een betrouwbare duurzaamheidspartner die evenementen organisaties kan adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren van alle duurzaamheidsdoelstellingen gericht op afval en grondstoffen reductie.

Wij denken en kijken proactief mee. Wij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en zijn daarbij vooruitstrevend en innoverend op het gebied van duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van de evenementen industrie weten wij als geen ander hoe we organisaties kunnen ontzorgen bij het uitvoeren van haar duurzaamheidsdoelstellingen. Wij denken niet in afval, maar vanuit grondstoffen.

Daarbij verliezen wij nooit het respect voor de natuur en de mens uit het oog. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en zijn zeer flexibel, betrouwbaar en transparant. Doordat wij niet vanuit afval denken, maar vanuit grondstoffen hanteren wij een andere werkwijze en ontwikkelen we onszelf tot een nieuwe generatie grondstoffen inzameling – en handelingsbedrijf (Collect & Clean). Met deze gedachten gang en werkwijze ontzorgen wij organisatoren op het gebied van afvalreductie en grondstoffenmanagement.

Meet our clients

Meet the team

Dave

Pisters

Cliff

Wiertz

Leonie

Boon

Roel

van Hoven

Mathijs

Huntjens

Jesper

Verhoeven

Stan

Keulen