Collect & Clean

sustainable waste management for events.

Duurzaam grondstofmanagement is essentieel voor het creëren van een duurzame toekomst. Dit geldt ook voor festivals, waar veel grondstoffen worden gebruikt en waar veel afval ontstaat. Door duurzaam grondstofmanagement toe te passen, kunnen festivals bijdragen aan het behoud van onze planeet en tegelijkertijd de kosten verlagen.

Services

In samenwerking met de gemeenschap, organisatoren, sponsors en deelnemers, kan een festival een duurzamere toekomst creëren door het toepassen van duurzaam grondstofmanagement. Hierdoor kunnen festivals niet alleen bijdragen aan het behoud van onze planeet, maar ook aan een betere levenskwaliteit voor toekomstige generaties.

Consultancy
Van facilitair handboek tot ge-oliede infrastructuur ten aanzien van grondstof management. Alles met als doel om zo weinig mogelijk grondstoffen over te houden.
Collect

Duurzaam grondstofmanagement waarbij bekers, verpakkingen en alle andere aanverwante restanten gesorteerd worden verzameld.

Clean

Het terugbrengen van de omgeving in de oorspronkelijke staat door volledige ontzorging op het gebied van schoonmaak en reiniging van evenement locaties.

Meet our clients